365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Humanitas Barbaria cu chip uman Category: carti Product #: 8814 4.3 stars, based on 35 reviews Regular price: 16 LEI 12 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Beletristica - Critica

Barbaria cu chip uman

Preţul iniţial: 16 lei
Preţul: 12 lei, (Economie: 4 lei)
Editură:  Humanitas
Cartea a fost tipărită în anul 1992 în 190 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Barbaria cu chip uman de Levy Bernard Henri

Intr-o vreme plina de sperante si promisiuni, la ceasul de triumf al unui optimism nascut dintr-o acumulare fara precedent a cunostintelor, Bernard-Henri Levy scrie o carte tulburatoare. Marcat de framantatul mai ’68, el pune in discutie ideea insasi de progres. xaminat atent, cel mai solid „progresism“ isi dezvaluie caracterul reactionar: socialismul – ansamblu de credinte si idoli, ce prevesteste „zori luminosi“ si „culmi de aur“ – a esuat in totalitarism.


Ce putem face? Autorul priveste viitorul cu neliniste; el afirma ca a scris o carte trista. Dar pesimismul sau plin de lirism ofera o marja de „certitudine si refuz“: „neputand sa-l inaltam, trebuie sa facem in asa fel incat omul sa nu se injoseasca“.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API