365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Lider Cassandra compact Category: carti Product #: 48361 4.1 stars, based on 45 reviews Regular price: 20 LEI 10 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Carti politiste - spionaj

Cassandra compact

Preţul iniţial: 20 lei
Preţul: 10 lei, (Economie: 10 lei)
Editură:  Lider
Cartea a fost tipărită în anul 2001 în 390 pagini şi este puţin uzată.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Cassandra compact de Ludlum Robert

Locotenentul Jon Smith, care lucreaza in mod curent ca cercetator in domeniul medical, este contactat de catre un coleg, care ii cere sa se intilneascapeste zece zile la Venetia. Cand intalnirea are loc, colegul sau este asasinat de o rafala de mitraliera, insa nu inainte de a-i incredinta lui Smith o informatie foarte importanta: cineva planuia sa fure virusul rusesc al variolei. Un virus ce poate cauza o catastrofa de proportii nebanuite… Si o carte palpitanta, care abordeaza o problema posibila, aflata din ce in ce mai mult in atentia publicului.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API