365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
carti colectie
 
 
 
Univers Daniel Martin Category: carti Product #: 4817 4.1 stars, based on 139 reviews Regular price: 6 LEI 3 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / CARTI LA 3 LEI

Daniel Martin

Preţul iniţial: 6 lei
Preţul: 3 lei, (Economie: 3 lei)
Colecţie: Romanul secolului XX
Editură:  Univers
Cartea a fost tipărită în anul 1984 în 730 pagini şi este uzată.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Daniel Martin de Fowles John

Daniel Martin, eroul ce da numele romanului lui John Fowles, este un dramaturg britanic devenit scenarist la Hollywood, care, in urma acestei metamorfoze, ajunge sa se indoiasca de valorile si principiile proprii.

Revenit in Anglia pentru a-si vizita un prieten bolnav, Daniel Martin se confrunta cu trecutul sau ingropat, redescoperindu-si adevarata identitate.

Secrete de familie, intrebari ramase fara raspuns, fuga de responsabilitate si de povara realitatii, dar si evolutia Angliei postbelice, disparitia unei societati si relatiile dintre fapt si fictiune formeaza substanta unui roman care ramine una dintre realizarile remarcabile ale lui Fowles.

Recomandare:

„Daniel Martin reactualizeaza toate virtutile romanului proteic: naratiunea incitanta, culoarea, dramatismul, pasiunea, simtul peisajului si, mai presus de orice, dimensiunea sociala. Fowles a construit nu numai un roman de mare anvergura, ci si unul coplesitor din punct de vedere emotional si intelectual, o poveste complexa si vie.” (Newsday)

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API