365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Univers Neinfrantii Category: carti Product #: 5604 4.9 stars, based on 96 reviews Regular price: 16 LEI 8 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Clasicii literaturii universale

Neinfrantii

Preţul iniţial: 16 lei
Preţul: 8 lei, (Economie: 8 lei)
Colecţie: Romanul secolului XX
Editură:  Univers
Cartea a fost tipărită în anul 1978 în 227 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Neinfrantii de Faulkner William

Neinfrantii contine o serie de povestiri, actiunea se petrece in comitatul Yoknapatawpha, care au in centru familia Sartoris (familia care apare pentru prima data in romanul Sartoris) si care reprezinta un model de onoare pentru Vechiul Sud, dar si transformarile pe care aceasta familie le-a suferit de-a lungul Razboiului Civil (1861-1865), despre modul in care se apara si cum se reconstruiesc - Colonelul John Sartoris, care a fost ucis de un inamic dupa terminarea razboiului, fiul sau, Bayard, invata o noua forma de curaj refuzand sa mai ucida, verisoara Drusilla, o tanara vaduva de razboi, care se alatura cavaleriei lui Sartoris si Bunica Rosa Millard, care trebuie sa treaca peste propriul cod al onoarei ca sa reuseasca sa supravietuiasca acestor vremuri.
Cartea a fost publicata pentru prima data in 1938.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API