365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Recif Limba si literatura romana pentru examenul de bacalaureat si admiterea in facultati Category: carti Product #: 763 4.9 stars, based on 56 reviews Regular price: 15 LEI 9 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Critica literara

Limba si literatura romana pentru examenul de bacalaureat si admiterea in facultati

Preţul iniţial: 15 lei
Preţul: 9 lei, (Economie: 6 lei)
Editură:  Recif
Cartea a fost tipărită în anul 1996 în 463 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Limba si literatura romana pentru examenul de bacalaureat si admiterea in facultati de Barboi Constanta, Boatca Silvestru, Popescu Marieta

Cartea este putin desprinsa la pagina 163.

Ofera posibilitatea unei pregatiri complexe pentru examenul national de bacalaureat privind cerintele de limba si literatura romana, de teorie literara, de teorie literara concepte operationale, de literatura, comentarii, analize, sinteze, paralele. Vine in sprijinul candidatilor pentru examenul de admitere in invatamantul superior acolo unde sunt prevazute probe la limba si literatura romana. Asigura posibilitati multiple de a raspunde complet la intrebari pe o tema data, de a argumenta, de a pune in valoare capacitatea creatoare, originalitatea, personalitatea candidatului. Simuleaza pregatirea individuala, la clasa, pentru concursuri scolare. Este utila pentru profesori, in activitatea didactica si la examene.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API