365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Univers Abaddon, exterminatorul Category: carti Product #: 7781 4.4 stars, based on 24 reviews Regular price: 10 LEI 5 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Literatura universala

Abaddon, exterminatorul

Preţul iniţial: 10 lei
Preţul: 5 lei, (Economie: 5 lei)
Colecţie: Romanul secolului XX
Editură:  Univers
Cartea a fost tipărită în anul 1986 în 462 pagini, aflându-se într-o stare bună.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Abaddon, exterminatorul de Sabato Ernesto

Un roman publicat de Ernesto Sabato in 1974 pe fondul asa-numitului “razboi murdar“ din Argentina, ani de instalare a dictaturii militare, in contextul unei societati divizate, marcata de inegalitati sociale grave. Abaddon Exterminatorul trimite aici la cel de-al cincilea inger Razbunator din Apocalipsa dupa Ioan, care prin venirea sa va starpi o lume condusa de fortele Raului - prin intermediul “Sectei Orbilor“ - si va instaura o era noua situata sub semnul Binelui. Preocuparea lui Sabato pentru “omul concret“ si aspiratiile sale metafizice revine din romanele anterioare ale trilogiei sale - Tunelul (1948) si Despre eroi si morminte (1961) - cu aceleasi personaje aflate in “criza“ care trec prin situatii limita intr-o lume haotica. Dar Abaddon Exterminatorul trebuie privita si ca o opera bazata pe principiile alchimiei, mai ales asa cum au fost acestea expuse de C. G, Jung si discipolii sai. O perspectiva alchimica necesara pentru psihanalizarea nenumaratelor personaje, inclusiv a protagonistului Sabato, cu toate celelalte alter ego-uri ale sale, ca si a rolurilor unice pe care le joaca femeile.

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API