365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse
CARTI RARE
 
 
 
Tehnica Materiale plastice romanesti Category: carti Product #: 2396 4.3 stars, based on 102 reviews Regular price: 28 LEI 14 (Sale ends ) Available from: Executive Objects Condition: Previously owned, in excellent condition Out of stock!
carti / Tehnica

Materiale plastice romanesti

Preţul iniţial: 28 lei
Preţul: 14 lei, (Economie: 14 lei)
Editură:  Tehnica
Cartea a fost tipărită în anul 1962 în 243 pagini şi este uzată.
Stoc epuizat Stocul acestui produs a fost epuizat. Vă sfătuim să urmăriţi magazinul online pentru a fi la curent cu noutăţile.
Share/Bookmark

Materiale plastice romanesti de Lucaci Maria, Gavrilescu Grigore

Cuvant introductiv

Tînăra noastră industrie de materiale plastice, prin vigoarea şi prin ritmul în care s-a dezvoltat în cîţiva ani, a reuşit în anumite domenii să depăşească multe ţări avansate în prelucrarea materialelor plastice şi cu experienţă cîştigată în decursul a mulţi ani. In momentul de faţă, se poate afirma că în ţara noastră nu există sector de activitate care să nu folosească materiale plastice.

Avînd în vedere solicitările mereu crescînde ale tuturor ramurilor de activitate, şi în special ale sectoarelor industriale, în lucrarea de faţă sînt arătate realizările la zi ale industriei noastre de materiale plastice, sub aspectul materiilor prime şi al produselor finite.

Cartea conţine o serie de date tehnice necesare atît celor care folosesc în mod curent materialele plastice cît şi celor care vor să le utilizeze, pentru prima oară, în diferite domenii de activitate. Sînt prezentate caracteristicile principalelor materiale plastice realizate în ţară sau folosite în prelucrare, cît şi ale produselor finite. De asemenea slnt date unele indicaţii privind montarea unor produse finite realizate în producţia de serie.

Pe lîngă latura de informare asupra realizărilor industriei noastre de materiale plastice, lucrarea de faţă conţine, sub o formă concentrată, o serie de date tehnice privind unele materiale plastice sau materiale ajutătoare, care nu sînt încă realizate în ţara noastră, dar care sînt prelucrate la noi în mod curent.

Autorii

Recomandări
Noutăţi
 
Caută:

în branduri
în categorii
în produse
pe Google
Viziteaza magazinul 365mag.ro pe ShopMania
Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL
powered by ciokix logo API