365mag.ro logo
 
Cărţi Filme Muzică Diverse

 

 

Anticariatul tau ECO

 

Fapte:

1. Fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci.

2. Reciclarea reduce numarul de agenti poluanti din aer si apa.

3. Reciclarea ajuta la conservarea resurselor naturale cum este lemnul.

4. Reciclarea previne distrugerea habitatelor naturale ale animalelor, a biodiversitatii si previne eroziunea solului.

5. Mai mult de 30 de milioane de copaci sunt taiati anual pentru a fabrica hartie noua pentru carti doar in SUA. Asta este in mod sigur o problema deoarece ei formeaza baza pentru multiple sisteme naturale si ne ofera multiple beneficii: absorbtia de dioxid de carbon, conservarea solului si a apei, controlul avalanselor, prevenirea desertificarii si multe altele.

Fata de alte metode ecologice, reciclarea presupune cel mai mic efort din partea consumatorilor.

Societatea noastra isi propune sa aduca la indemana publicului larg carti vechi, incercand astfel o limitare a taierii padurilor. Totodata incurajam reciclarea si refolosirea deseurilor din hartie prin donarea de carti degradate si inutilizabile catre centre de specializate.

Ia atitudine si incearca si tu sa faci ceva pentru mediu alaturi de noi! RECICLEAZA! Cartile sunt peste tot in jurul nostru iar stilul ECO este la indemana oricui.


Cumpara carti in regim anticariat sau tiparite pe hartie reciclata si ajuta natura!

Te invitam sa te alaturi efotului nostru acum, si impreuna sa popularizam aceasta cauza.
 
Despre noi

365mag.ro este un magazin virtual axat pe vanzarea de carte in regim de anticariat, muzica pe disc de vinil, filme si obiecte diverse.


Oferim clientilor nostri o vastă selectie de produse, carti rare, discuri de vinil apreciate de cunoscatori, precum si DVD-uri cu filme de actualitate.

Magazinul on-line a venit ca o continuare a celor peste 10 ani de activitate pe piata cartilor de anticariat si se doreste a fi un anticariat la indemana cititorilor si pasionatilor de muzica din Romania si de peste hotare.

Punem la dispozitia cunoscatorilor un spaţiu virtual care, datorită conceptului său original, are un potenţial imens pentru atingerea intregului public cunoscator de cultură, muzica si divertisment.

Stocul magazinului nostru este actualizat zilnic si contine o oferta variata impartita pe domenii de activitate in functie de necesitati si gusturi.

Avantajele folosirii magazinului nostru:
- Preturi avantajoase
Libraria virtuala 365mag.ro are pe site oferte dintre cele mai variante. Fiecare titlu are o reducere permanenta care poate sa ajunga pana la 70% in unele cazuri.

- Chilipir
Permanent avem sute de titluri cu preturi pana la 7 lei, care se gasesc in rubrica “Chilipir”, pozitionate pe coloana din dreapta-sus a site-ului.

- Livrare rapida
365mag.ro iti aduce cartile in timpul cel mai scurt de la procesarea comenzii! Avem zeci de mii de titluri, toate pe stoc, pe care putem sa livram imediat, fara a mai depinde de alti colaboratori sau edituri.

- Livrare gratuita!
Comenzile cu valoare mai mare de 50.00 lei beneficiaza de achitarea taxelor postale de catre 365mag.ro, iar comenzile cu valoare mai mare de 120.00 lei beneficiaza de achitarea taxelor de curierat de catre 365mag.ro.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 50.00 lei, plata taxelor cade in sarcina cumparatorului. Taxele de expeditie sunt dependente de tarifele curente ale Postei in momentul expedierii coletului si au valoarea fixa 10,00 lei prin Posta Romana, comenzile cu valoare mai mica de 120.00 trimise prin  Curier Rapid avand taxe de 18 lei, tariful societatii de curierat.

Suntem pe Facebook
Ne intereseaza opiniile tale despre carti, film si muzica, despre autori si artisti si ne face placere sa vorbim despre pagini, sunete si imagini.
Daca unul din produse ti s-a parut ca merita prezentat si prietenilor foloseste butoanele de recomandare din paginile produselor.

Pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul de comunicare rapida sau numerele de telefon afisate in pagina de contact.
 

Colectii Edituri Autori Categorii Intrebari frecvente Despre noi Termeni şi conditii Contact Politica de confidentialitate Presa
  © 2010 SC Cartea Veche SRL