Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 314 pagini

ISBN: 9789737694171

Categorii: Legislatie / Fiscalitate, Drept fiscal, Drept, Economie

Descriere

Adevărata ştiință şi artă fiscală constă în studiul temeinic al legislației fiscale, în respectarea acesteia, dar cu sesizarea lacunelor, a scăpărilor acesteia şi a valorificării lor din plin. Altfel spus, adevărata ştiință şi artă a evaziunii fiscale „legale” constă în a te sustrage de la plata impozitelor „cu ajutorul legii”.

Evoluția economiei naționale şi mondiale a condus la apariția unor noi probleme de fiscalitate. Sistemul fiscal trebuie să țină seama de problemele economice ale perioadei în care se aplică. Adesea, fiscalitatea pare să fie un şir nesfârşit de noi enigme, probleme şi dileme dificile. Aceasta şi ca urmare a faptului că, în frecvente cazuri, contribuabilii nu reuşesc să stabilească, pe baza prevederilor legale în vigoare, soluțiile la unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă în activitatea practică. Acesta este considerentul pentru care în lucrarea de față s‐a pus accentul pe prezentarea soluțiilor la unele dintre cele mai controversate probleme de fiscalitate cu care se confruntă contribuabilii persoane juridice.


Comandă online Fiscalitate. Controverse si solutii la 39,50 lei scrisă de N. Grigorie Lacrita, tiparită la editura Irecson în anul 2007. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Fiscalitate. Controverse si solutii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.