
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 10,00 LEI
Autor(i): Mircea Georgescu
Editura: Andreas
Colecția: 333 de retete
Nr. pagini: 186 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
în respectarea aceluiasi principiu de lucru pe care autorul l-a respectat cu sfintenie în mai toate culegerile sale de retete culinare, si aceasta carte cuprinde mai multe specialitati din tara noastra, dar si altele mai putin cunoscute in Romania, fiind furnizate de Ambasadele straine acreditate la Bucuresti.
Din cuprins:
- Preparate din carne de oaie;
- Preparate din carne de porc;
- Preparate din carne de vita;
- Preparate din specialitati de carne;
- Preparate din vânat;
- Preparate din carne de pasare etc
Comandă online 333 preparate din carne la 10,00 lei scrisă de Mircea Georgescu, tiparită la editura Andreas face parte din colecția 333 de retete. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul 333 preparate din carne nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Cosmetica moderna si secretele frumusetii
Medicala
Olimpia Gamulea-Lambert
236 pagini
An: 2002
Lupta clasica. Manual de instruire si antrenament
Tineretului Cultura Fizica si Sport
Zait S. P.
230 pagini
An: 1955
Riposta creatorilor
Corut Pavel
Pavel Corut
252 pagini
An: 2002
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sa nu ne temem de apa
Sport-Turism
Mircea Olaru
138 pagini
An: 1988