Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

Cum sa il ajutati pe bebelusul dvs. sa adore mancarea sanatoasa? Ce mancare este buna pentru bebelusul meu?


El trebuie sa creasca intr-un mediu cald si afectuos iar dvs. ca mama/parinte trebuie sa ii puteti oferi toata dragostea si grija de care are nevoie. Iar mancarea pentru bebelusi este o necunoscuta. Aceasta carte va ajuta sa cunoasteti aspectele importante ale diversificarii hranei.
Dar ce se intampla dupa varsta de 4-6 luni cand incepe procesul de diversificare a alimentatiei? Este foarte greu de gasit metoda perfecta de alimentatie care sa ii asigure aportul nutritiv necesar dar mai ales sa nu ii provoace tulburari digestive si disconfort.
Fiecare bebelus este diferit de ceilalti, avand o evolutie diferita a adaptarii la conditiile de viata si la factorii externi.


Dar cum sa il fac pe copilasul meu sa accepte si sa indrageasca mancarea? Cum pot sti care ii face rau chiar daca este recomandata pentru varsta lui? Cum sa gatasc pentru el?
Necunoasterea acestor lucruri poate genera teama pentru dvs, mama sau tatal lui, care sa va faca sa amanati momentul in care sa inlocuiti treptat laptele cu alte alimente
.


Comandă online Diversificarea alimentatiei - retete culinare pentru bebelusi - ghid practic pentru o alimentatie sanatoasa si gustoasa (CD) la 39,99 lei, tiparită la editura Pro Tempus în anul 2007 CD. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Diversificarea alimentatiei - retete culinare pentru bebelusi - ghid practic pentru o alimentatie sanatoasa si gustoasa (CD) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.