Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  25,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Manuale scolare

Nr. pagini: 200 pagini

ISBN: 978-973-668-171-4

Categorii: Clasa a XI-a, Manuale scolare, Liceu, Învățamânt - Educație, Niveluri educationale

Descriere




Autori Nichita Maria Luminita, Leustan Iuliana, Gheorghiu Mihaela, Marinescu Gina,
Format 17 x 24,


Efectuarea analizelor specifice in industria fermentativa, clasa a XI a, filiera tehnlogica, profilul resurse naturale si protectia mediului, calificarea profesionala: tehnician analize produse alimentare,

Din cuprins:

Instruire teoretica,
Analiza senzoriala in industria fermentativa,
Importanta analizei senzoriale,
Insusirile senzoriale ale materiilor prime din industria fermentativa,
Insusirile senzoriale ale semifabricatelor din industria fermentativa,
Insusirile senzoriale ale produselor finite din industria fermentativa,
Analize fizico-chimice ale materiilor prime, semifabricatelor si produselor finite, analiza fizico-chimica a materiilor prime si a semifabricatelor,
Microbiologia materiilor prime, semifabricatelor si produselor finite,
Managementul relatiilor interpersonale,
Instruire practica de laborator,
Analiza fizico-chimica a materiilor prime,
Microbilogie - laborator


Comandă online Efectuarea analizelor specifice in industria fermentativa, clasa a XI-a, filiera tehnologica: profil: Resurse naturale si Protectia mediului la 25,00 lei scrisă de Nichita Maria Luminita, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Manuale scolare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Efectuarea analizelor specifice in industria fermentativa, clasa a XI-a, filiera tehnologica: profil: Resurse naturale si Protectia mediului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.