
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 45,00 LEI
Autor(i): Viorel Marin
Editura: Uranus
Colecția: Ghiduri de bune practici
Nr. pagini: 206 pagini
ISBN: 973-7765-25-7
Categorii: Economie
Comandă online Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse de patiserie si cofetarie la 45,00 lei scrisă de Viorel Marin, tiparită la editura Uranus face parte din colecția Ghiduri de bune practici. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse de patiserie si cofetarie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Metode economice moderne - O analiza critica
Stiintifica
T. Schatteles
302 pagini
An: 1971
Reengineering-ul (reproiectarea) intreprinderii. Manifest pentru o revolutie in managementul afacerilor
Tehnica
MICHAEL HAMMER
248 pagini
An: 1996
Economie politica, Volumul I
Fundatiei Romania de Maine
Constantin Enache
328 pagini
An: 2009
Noi modele statistice in studiul durabilitatii produselor
Academiei Republicii Socialiste Romania
Viorel Gh. Voda
156 pagini
An: 1980
Finantele intreprinderilor
Didactica si Pedagogica
206 pagini
An: 1993