Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  21,80 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2007

Categorii: Beletristică și critică, Roman istoric

Descriere

"Această carte reprezintă confluenţa a două domenii de studiu majore, istoria femeilor şi istoria evreilor. Multe din femeile prezente în paginile de faţă sunt atât de vestite încât se recomandă de la sine pentru a fi fost incluse; s-ar putea, însă, ca altele, deşi au avut un rol egal ca însemnătate, să fie abia acum descoperite de către cititori.

Trebuie să recunoaştem că nu a fost o sarcină uşoară să alegem numai cincizeci de femei din numerosul grup aparţinând istoriei îndepărtate şi recente. La baza selecţiei au stat impactul istoric şi cultural pe care l-au avut aceste femei şi diversitatea împlinirilor şi experienţelor oglindite de vieţile şi activităţile lor. Ele provin din varii epoci istorice - de la femeile vremurilor biblice, ale căror poveşti au reprezentat dintotdeauna importante surse de inspiraţie, credinţă şi memorie culturală, până la personalităţi ale secolelor XX şi XXI. Toate au influenţat lumea prin talentul şi curajul lor, prin descoperirile lor uimitoare, prin capacitatea de lideri şi strălucirea intelectuală.

Sperăm ca selecţia noastră să provoace dezbateri însufleţite."


Comandă online Cincizeci de evreice care uimesc lumea la 21,80 lei scrisă de Diana Rosen Irina Horea, tiparită la editura Hasefer. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cincizeci de evreice care uimesc lumea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.