Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 270 pagini

ISBN: 973-703-140-7

Categorii: Lingvistica, Comunicare

Descriere

"Valeriu P. Stancu realizeaza primul studiu monografic consacrat la noi paratextului, privit din diverse unghiuri. Temeinicia si partea originala a acestui studiu au fost posibile datorita metodei asumate: confruntarea permanenta a aspectelor teoretice cu realitatea 'obiectului' supus cercetarii, asa cum se manifesta acesta in diferite spatii si etape istorico-culturale." (D. Irimia)
Din cuprins:
Preliminarii teoretice; Dimensiunea pragmatica a operei; Paratextul si conditia fictiunii; Discursul liminar - figura a contiguitatii
Valeriu P. Stancu este cadru universitar la Facultatea de Litere a Univ. Al. I. Cuza Iasi, recent castigator al premiului pentru debut oferit de Ziarul de Iasi in 2007 pentru volumul Paratextul (Editura Universitatii Al. I. Cuza, 2006)


Comandă online Paratextul.Poetica discursului liminar in comunicarea artistica la 39,99 lei scrisă de Valeriu P. Stancu, tiparită la editura Universitatea Al. I. Cuza Iasi cu un număr de 270 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Paratextul.Poetica discursului liminar in comunicarea artistica nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.