Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  85,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9789738800946

Categorii: Gradinarit / Peisagistica / Plante de interior, Diverse, Enciclopedii, Casa si Gradina

Descriere

Desi este aparent la îndemâna tuturor, îngrijirea plantelor de interior trece adesea în categoria de hobby tocmai prin multitudinea de cunostinte si detalii care se cer stiute. în acest ghid gasiti prezentarea a peste 150 de plante de interior, precum si sugestii utile privind îngrijirea, amplasarea si aranjarea lor, astfel încât ele sa va poata umple viata si casa de bucurie, dinamism, frumusete si lumina.
„Plante de interior • Plante usor de îngrijit“ de Paul Williams este o carte care aduna experienta de decenii a unui specialist în horticultura pasionat de meseria sa si preocupat de problemele ce apar în cresterea si îngrijirea discretilor prieteni verzi pe care îi tinem alaturi, în casele sau apartamentele noastre. Sfaturile si sugestiile autorului sunt ilustrate de fotografi cu talent pe masura frumusetii modelelor lor vegetale. Aveti în fata un ghid care vorbeste despre splendoarea plantelor ca oglinda a frumusetii dumneavoastra interioare.


Comandă online Plante de interior - Plante usor de ingrijit la 85,00 lei scrisă de Paul Williams, tiparită la editura Mladinska cu un număr de 192 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Plante de interior - Plante usor de ingrijit nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.