Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  49,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Raftul Denisei

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 484 pagini

ISBN: 9789736891946

Categorii: Beletristică și critică

Descriere

Romanul Hristos rastignit din nou a fost ecranizat, cu titlul Celui qui doit mourir (Cel ce trebuie sa moara), de regizorul Jules Dassin in 1957, avandu-i in distributie pe Melina Mercouri si Pierre Vaneck.

Asemenea tuturor cartilor lui Kazantzakis, Hristos rastignit din nou este o marturie a luptei dintre carne si spirit, dintre instinct si morala. Insa deznodamantul conflictului iscat intr-un sat de munte din Grecia, arid si atemporal, amintind de Iudeea antica, va fi tragic: intr-o lume care s-a lepadat de credinta, Manolios si prietenii sai vor deveni noii apostoli si martiri ai crestinismului, prigoniti pentru ca incearca sa redestepte in inimile celorlalti dragostea pentru semeni.

"Un roman profund, cutremurator." (Time)


Comandă online Hristos rastignit din nou la 49,50 lei scrisă de Nikos Kazantsakis, tiparită la editura Humanitas Fiction face parte din colecția Raftul Denisei. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Hristos rastignit din nou nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.