Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 144 pagini

Categorii: Politică

Descriere

Aceasta carte are o dubla sorginte. In primul rand este rezultanta celor 30 de ani petrecuti in domeniul muncii de informatii (spionaj si contraspionaj) si, in al doilea rand, obligativitatii resimtite de a demitiza pe unii falsi eroi, foste "cartite" clasice, autoproclamate si transformate in "luptatori anticomunisti si anticeausisti".
Cariera profesionala a acoperit si in anii in care s-au comis unele acte de tradare nationala, iar pe traiectul urmat i-am cunoscut in carne si oase pe unii "eroi" ca Ion Mihai Pacepa, Mircea Raceanu si altii.
In special despre acestia s-au publicat in ultimii ani numeroase articole, seriale si carti ce pot forma un tom destul de voluminos. Mai mult, ca orice tradator care se respecta, reconvertit peste noapte, cei doi si-au publicat si "operele" in tara, dezinformand si denaturand grosolan realitatea faptelor.
...digresiunile acestora au fost argumentat demascate intr-o serie de articole si carti de specialitate, mai mult sau mai putin cunoscute de publicul larg. Autorul


Comandă online ESCALA PE STRADA CARTITELOR la 12,50 lei scrisă de Traian Stambert, tiparită la editura Paco cu un număr de 144 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul ESCALA PE STRADA CARTITELOR nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.