Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 10,00 LEI
Autor(i): Mirjam Beile
Editura: MAST
Colecția: Mancaruri si bauturi
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-1822-00-6
Categorii: Gastronomie, Diverse
Prefata
Cuptorul automat de paine
Aparatul potrivit
Asa functioneaza un cuptor automat
Sfaturi utile pentru reusita
La preparare
Dupa coacere
Ce sa fac, daca...
Cum pastram painea proaspata
Conservanti
Prelungirea termenului de valabilitate
Depozitarea corecta a painii
Congelarea painii
Painea si sanatatea
Boli alimentare
Ingredientele
Cerealele
Aluaturile semipreparate
Agentii de afanare
Lichidele
Grasimea
Sarea
Ouale
Zaharul
Inlocuitorii de zahar
Mierea
Fructele uscate, fructele cu coaja, samburii, semintele uleioase
Condimentele
Retete
Specialitati regionale de paine
Paini integrale
Paini rafinate
Paini dulci
Paini fara gluten
Paste pentru tartinat
Gatitul cu paine
Aluat din cuptoarele automate
Mitul painii
Obiceiuri legate de paine
Painea si politica
Bibliografie.
Painea este un element important al alimentatiei noastre. Tocmai de aceea ar trebui sa stim ce ingrediente contine.
Nu este vorba doar despre alergici, ci despre toata lumea ce vrea sa se hraneasca sanatos. In mod evident au si gusturile fiecaruia o mare importanta.
De toate acestea puteti tine seama cel mai bine cu cuptorul automat.
Prepararea clasica a painii este anevoioasa si obositoare. Pe langa aceasta mai sunt necesare si cunostinte privind timpul de framantare, crescutul si temperatura aluatului.
Mai simplu si mai comod este insa cuptorul automat, care preia toate sarcinile acestea istovitoare ce va ocupa timpul.
Amestecat, framantat, crescut, copt - totul se desfasoara complet automat. Acest aparat va ofera paine de casa proaspata si sanatoasa cu un efort minim. Si asta nu e tot! Automatul nu face ca prin minune numai paine proaspata dupa dorintele dumneavoastra, ci poate si multe altele, cum ar fi sa framante aluatul de pizza sau, in functie de model, chiar sa prepare marmelada. Aparatul consuma intre un sfert si o jumatate din cantitatea de curent folosita de un cuptor clasic.
Comandă online Paine in cuptorul automat - peste 120 retete pentru 750g si 1000g paine la 10,00 lei scrisă de Mirjam Beile, tiparită la editura MAST face parte din colecția Mancaruri si bauturi. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Paine in cuptorul automat - peste 120 retete pentru 750g si 1000g paine nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Carte de bucate macedonene, VI (Editie bilingva)
Macedoneanul
9786068252636
29 pagini
An: 2007
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Lucescu
Gazeta Sporturilor
Ioan Chirila
194 pagini
An: 2009
Muzeul National Cotroceni
Redactiei publicatiilor pentru strainatate
176 pagini
An: 1993
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Ghidul tehnoredactorului. De la print la eBook
Sitech
Vlad Puescu
224 pagini
An: 2013
Monografia comunei Bratovoiesti
Sitech
Laurenţiu Puicin
310 pagini
An: 2012