Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Drept

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 431 pagini

ISBN: 978-973-749-465-8

Categorii: Penal, Drept, Criminalistica

Descriere

Autorul lucrării este un practician cu o vastă experienţă profesională şi o îndelungată activitate didactică închinată formării multor generaţii de specialişti criminalişti, precum şi pregătirii generale pe linie de criminalistică a numeroase promoţii care au absolvit cursurile facultăţii de drept.
Sintetizând problematica ce poate fi rezolvată prin cercetarea de laborator a acestor „martori muţi” reprezentaţi de urmele şi mijloacele materiale de probă, metodele şi procedeele folosite pentru cercetarea lor, precum şi criteriile de interpretare a concluziilor formulate de specialiştii sau experţii criminalişti, lucrarea este un îndrumar preţios pentru iniţierea studenţilor din domeniul dreptului, sau a altor persoane interesate să descifreze tainele criminalisticii, şi în acelaşi timp, pentru cei care-şi desfăşoară activitatea în domeniul înfăptuirii justiţiei.


Comandă online Criminalistica la 40,00 lei scrisă de Ionescu Florin, tiparită la editura Universitara face parte din colecția Drept. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Criminalistica nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.