Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  67,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Sinteze

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 468 pagini

ISBN: 9789736114854

Categorii: Istoria Europei, Istorie

Cuprins

Din cuprins: ◊ Anglia sub Casa de Saxa-Coburg-Gotha si Casa de Windsor; ◊ Victoria (1837-1901); ◊ George V (1910-1936); ◊ Expeditii si descoperiri geografice; ◊ Moda; ◊ Administratia si justitia

Descriere

Istoria civilizatiei britanice a ajuns la volumul cu numarul patru. Prima parte a lucrarii (tomul 1) trateaza despre istoria politica, sociala si economica a Marii Britanii de la urcarea pe tron a reginei Victoria pana la urcarea pe tron a reginei Elisabeta II. Structura volumului este cea din volumele precedente, cu note de subsol (mai succinte, uneori chiar scheletice) si note de capitol (mai ample) si cu toate anexele indispensabile unui aparat critic decent: bibliografie, iconografie, liste de nume proprii si tabel genealogic. Ca si celelalte volume ale monumentalei opere a profesorului Nicolescu, si acesta reprezinta inca o dovada de eruditie si de fina analiza a uneia dintre cele mai importante perioade din istoria Marii Britanii.


Comandă online Istoria civilizatiei britanice volumul IV la 67,00 lei scrisă de Adrian Nicolescu, tiparită la editura Institutul European face parte din colecția Sinteze. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Istoria civilizatiei britanice volumul IV nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.