Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2007

Nr. pagini: 88 pagini

Categorii: Învățamânt - Educație

Descriere

Pe parcursul oricărei evoluţii, într-o direcţie sau alta, există praguri, momente de cumpănă, în care e bine să cântărim ceea ce am acumulat până atunci, să aprofundăm ceea ce încă ne mai însuşim şi să avem o măsură a tot ceea ce am asimilat în acest stadiu-prag. Şi asta este şi ceea ce-şi propune cartea dedicată studiului limbii şi literaturi române în clasa a IV-a, unul dintre pragurile de care aminteam, de data asta în cadrul specific învăţământului preuniversitar, de două cadre didactice bucureştene, dascăli ai Şcolii nr. 280 Mihail Sebastian.
Şi, pentru a oferi temei teoriei recapitulărilor, a învăţăturii curente şi a evaluării finale, Mihaela Feiffer şi Nicoleta Kuttesch au alcătuit trei grupaje de teste, câte zece la număr, de evaluare iniţială, pentru o trecere în revistă a celor acumulate în primele trei clase ale ciclului primar, de evaluare curentă, urmărind aprofundarea cunoştinţelor dobândite zi de zi la şcoală, din fiecare capitol al manualului de specialitate pentru clasa a IV-a, şi de evaluare finală, de autoverificare a învăţăturii însuşite pe parcursul acestui an şcolar-prag, toate prevăzute cu răspunsuri în secţiunea finală a volumului.
De ajutor în clasă şi acasă, cu o firească triplă adresabilitate (elevi, cadre didactice şi părinţi), Caietul de teste conceput de cele două autoare vine în întâmpinarea cerinţelor formulate de programa specifică, acoperind metodologia tuturor manualelor alternative, constituindu-se într-un bun antrenament la limba şi literatura română predată în ciclul primar, cu probe de diferite grade de dificultate, menite a asigura performanţa curentă, dar şi insuflând curaj pentru participarea la competiţii de anvergură (olimpiade şcolare şi alte concursuri).


Comandă online Limba si literatura romana. Caiet de teste initiale, curente si finale. Clasa a IV-a la 10,90 lei scrisă de Mihaela Feiffer , Nicoleta Kuttesch, tiparită la editura Niculescu în anul 2007. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba si literatura romana. Caiet de teste initiale, curente si finale. Clasa a IV-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.