Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 136 pagini

ISBN: 9789738867505

Categorii: Metodologie / Pedagogie, Gradinita, Învățamânt - Educație, Nivel prescolar, Niveluri educationale

Descriere

Lucrarea este o colectie inchegata de proiecte tematice pentru nivelul I (3-5 ani), bine structurate si cu o tematica apropiata preocuparilor si nevoilor de dezvoltare ale prescolarilor mici. Fiecare proiect tematic contine o prezentare a pasilor principali in derularea lui si sugestii de activitati desfasurate pe parcursul derularii acestuia. Totodata, doua dintre proiectele tematice contin si o serie de proiecte de activitate didactica pentru ilustrarea clara a desfasurarii unor activitati din cadrul acestora si pentru a oferi modele pentru cadrele cu mai putina experienta sau variante de lucru si idei noi pentru colegele cu experienta.
Autoarele lucrarii sunt cadre didactice cu experienta deosebita in domeniul abordat, respectiv metoda proiectelor la varstele timpurii, fiind, in acelasi timp, "pionierele" abordarii acestei metode in inv. prescolar romanesc, inca din anul 2002 si formatoare in acest domeniu.


Comandă online Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari (3-5 ani) la 14,90 lei scrisă de Filoteia Grama , Mioara Pletea, tiparită la editura Didactica Publishing House în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ghid pentru proiecte tematice. Activitati integrate pentru prescolari (3-5 ani) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.