Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

CD-ul Romanian Travel Guide este un material excelent de prezentare si promovare a României ce poate fi un suvenir/cadou pentru cei care ne viziteaza tara:
Turişti Delegaţilor străini aflaţi in România Ca şi material de protocol în cadrul Simpozioanelor sau Conferinţelor cu participare străină
Acest CD este editat în patru limbi: engleză, franceză, germană şi română şi prezintă România ca una din atracţiile deosebite şi mai puţin cunoscute ale estului Europei.
Astfel cititorul poate vizita renumitele Mănăstiri din Moldova, Muntenia şi Oltenia, poate face o călătorie în Transilvania Medievală, poate vizita Banatul şi Crişana. Cu ajutorul CD-ului turistul poate pătrunde în inima Deltei Dunării, poate petrece un sejur virtual la Marea Neagră şi poate urca până la mari altitudini savurând peisajele montane. Iubitorii de istorie găsesc aici un compendiu de istorie a României iar cei care doresc să vadă imagini din România le sunt prezentate diapozitive de calitate din cele mai variate locuri.
CD-ul ajută să cunoasteţi mai bine România din punct de vedere turistic şi dă o mână de ajutor în organizarea concediului.
Aceasta deoarece CD-ul este editat şi în limba română. Aici se gasesc descrise principalele atracţii turistice din România: Mănăstiri, Delta, Marea Neagra, Transilvania, Banat si Crisana, etc. Găsiţi deasemenea companii de turism care vă pot oferii cele mai convenabile variate de a petrece concediul dvs. Iar daca doriti sa vă organizaţi singur o vacanţă aveţi la îndemână un ghid cu adrese de hoteluri, vile, moteluri, cabane, campinguri, restaurante şi agentii de turism.


Comandă online Cd Romanian Travel Guide 2008 la 39,00 lei, tiparită la editura Norbert Computer în anul 2008 CD. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cd Romanian Travel Guide 2008 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.