Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  14,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 221 pagini

ISBN: 9789731822136

Categorii: Gastronomie, Diverse

Descriere

Peste 120 de rete detaliate, pentru prelucrarea laptelui de vaca, de capra si de oaie.

  • Totul despre lapte
  • Lactate lichide: lapte acru, chefir, iaurt, lapte batut, zer
  • Generalitati despre prepararea branzei
  • Branza nematurata: branza Topfen si produsele adiacente: branza de casa, branza cu mucegai alb, Mozzarella
  • Branza moale
    • Fara mucegai: in stil Hohenheimer, feta, branza cu cenusa
    • Cu Brevibacterium linens: branza cu unt, branza in stil Schlosskase, branza cu bere, branza de Munster, branza in stil Edamer
    • Cu mucegai: in stil Camembert, in stil Brie, in stil Gorgonzola
  • Branza cu consistenta medie sau branza tare: in stil Tilsier, Radener, Emmentaler, Parmezan
  • Greseli in prepararea branzei


Comandă online Branzeturi pentru casa si piata. 120 de retete pentru prelucrarea laptelui la 14,00 lei scrisă de Lotte Hanreich , Edith Zeltner, tiparită la editura MAST în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Branzeturi pentru casa si piata. 120 de retete pentru prelucrarea laptelui nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.