Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 35,00 LEI
Titlu original: The Connoisseur’s Guide to Herbs & Spices - Discover the World’s Most
Autor(i): KATHRYN HAWKINS
Editura: Curtea Veche
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 160 pagini
ISBN: 9789736695773
Categorii: Gastronomie, Diverse
Plante şi mirodenii �" Un ghid al cunoscătorului cuprinde:
● Un ghid bine documentat ce conţine metode de preparare şi de folosire a nenumăratelor varietăţi de plante şi mirodenii mai cunoscute sau mai puţin cunoscute.
● Secţiuni ilustrate, prezentând principalele proprietăţi şi utilizări ale acestora, precum şi reţete pentru obţinerea unor arome unice. ● Un istoric al plantelor şi mirodeniilor, alături de sfaturi practice privind cultivarea şi recoltarea lor.
Acest ghid de utilizare a plantelor şi mirodeniilor vă va ajuta să adăugaţi savoare şi calitate preparatelor culinare din bucătăria dvs. Alături de un istoric amănunţit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea şi păstrarea acestor ingrediente, precum şi descrierea modului în care sunt folosite în bucătăriile din întreaga lume.
Dacă varietatea este aceea care dă culoare vieţii, atunci nu există o diversitate mai savuroasă a metodelor de a găti decât numeroasele posibilităţi oferite de nişte simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor în bucătărie combină gusturi neaşteptate şi arome senzaţionale ce vă vor surprinde într-un mod plăcut papilele gustative. Plante şi mirodenii �" Un ghid al cunoscătorului trece în revistă, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gătit, printre care clasicele turmeric, şofran, busuioc şi coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucşoara, cuişoarele sau scorţişoara.
Fiecare secţiune explică proprietăţile fundamentale ale plantelor şi mirodeniilor, ca şi întrebuinţările lor culinare. Sunt incluse reţete care le pun în valoare calităţile şi informaţii privitoare la combinaţii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de muştar. KATHRYN HAWKINS este o apreciată autoare din domeniul alimentaţiei şi al gastronomiei şi fost editor al secţiunii culinare a revistei Woman’s Own. A scris până acum mai multe cărţi, printre care The Book of Light Chinese Dishes şi Claypot Cookery.
Comandă online PLANTE SI MIRODENII la 35,00 lei The Connoisseur’s Guide to Herbs & Spices - Discover the World’s Most scrisă de KATHRYN HAWKINS, tiparită la editura Curtea Veche. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul PLANTE SI MIRODENII nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Reţete vegetariene
Curtea Veche
Chuck Williams
9786065884083
324 pagini
An: 2014
Carte de bucate. Meniuri si retete primavara - vara
Semne
9786061504121
110 pagini
Intoarcerea lui Zamolxe
Miracol
Pavel Corut
256 pagini
Nu pot sa uit
Didactica si Pedagogica
Mihnea Moisescu
106 pagini
An: 1977
Studii de sah
Sport-Turism
Emilian Dobrescu
198 pagini
An: 1984
Contributii la cunoasterea istoriei colegiului national Fratii Buzesti (1882-2005), Volumul al IV-lea
MJM
Adrian Butoi, Nicusor Stanciu
656 pagini
An: 2005
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993