Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 28,90 LEI
Autor(i): Cornel Dinu
Editura: Minerva
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 368 pagini
Categorii: Beletristică și critică
Prefata romanului a fost scrisa de Fanus Neagu, dar prezentarea oficiala a primei parti din autobiografia lui Cornel Dinu a fost facuta de insusi presedintele Academiei Romane, Eugen Simion.
"Cartea domnului Cornel Dinu, un om cu simt epic, a avut un prim tiraj de 10000 de exemplare si cred ca asta spune totul despre acest fenomen numit fotbal!", declara Eugen Simion cu un an in urma.
Partea a doua a romanului "Zambind din iarba" - „Jucand cu destinul” - scoate in evidenta intamplari la fel de „picante" din viata lui Cornel Dinu, din momentul in care a renuntat la cariera de jucator si a devenit antrenor secund la Dinamo. Autorul povesteste despre perioada de glorie a echipei din Stefan cel Mare, dar si despre hartuirea sistematica a Securitatii ceausiste, care l-a „exilat” pe la mai multe echipe din tara (Targoviste, Targu Mures, Galati). Partea a doua se incheie cu relatarea teribilelor evenimente din decembrie 1989, in care Cornel Dinu s-a implicat direct.
„Prezenta activa, ironica si galcevitoare in constiinta publica, de mai multe decenii, Cornel Dinu s-a hotarat sa-si povesteasca viata. Si are ce spune acest fiu de boier de Barlad, inteligent si artagos, crescut in umbra Turnului Chindiei, in racoarea legendarei Vai a Voievozilor si pe pamantul sfintit de poetii Vacaresti. Parea, prin nastere, harazit norocului.“ (Fanus Neagu)
Comandă online Jucand cu destinul la 28,90 lei scrisă de Cornel Dinu, tiparită la editura Minerva în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Jucand cu destinul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Mc Mafia - Crime fara frontiere
Curtea Veche
MISHA GLENNY
396 pagini
An: 2009
Dragoste la Rio
Alcris
Catherine GEORGE
256 pagini
An: 1995
Zana gheturilor
Alcris
Jane Silverwood
166 pagini
An: 1995
Printul de aur
Eminescu
Constantin Cuza
256 pagini
An: 1971
Al doilea motiv
Ion Creanga
Constantin Georgescu
586 pagini
An: 1972