Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  20,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 92 pagini

ISBN: 978-973-31-2339-2

Categorii: Gastronomie, Diverse, Non-alcoolice, Bauturi

Descriere

Lucrarea de fata prezinta pe intelesul tuturor, cele mai importante aspecte privind originea, aria de raspandire si cultura arborelui de cafea, inclusiv recoltarea si prelucrarea fructelor sale (pana la obtinerea boabelor de cafea verde). De asemenea sunt prezentate elemente privind compozitia chimica, valoarea nutritiva si energetica a cafelei, cat si metodele tehnologice cele mai moderne, folosite pe plan mondial la procesarea cafelei crude sub forma de cafea prajita, macinata si ambalata. In final, autorul prezinta cateva reguli de baza care trebuie respectate la prepararea unei cafele de buna calitate, precum si o gama variata de retete moderne privind pregatirea acestei bauturi miraculoase.


Comandă online Ce stim si ce nu stim despre cafea la 20,00 lei scrisă de Dumitru Mandita, tiparită la editura Tehnica în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ce stim si ce nu stim despre cafea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.