Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 35,00 LEI
Autor(i): Carmen Nicolescu
Editura: Bibliotheca
Anul apariției: 2005
Nr. pagini: 451 pagini
ISBN: 973-712-065-5
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Conceputa ca un manual universitar, prezenta lucrare se doreste a fi o sinteza a cunostintelor teoretice si practice care dezbat problematica proceselor microbiologice implicate in producerea sau deprecierea alimentelor de origine animala.
Comandă online Microbiologia produselor alimentare de origine animala la 35,00 lei scrisă de Carmen Nicolescu, tiparită la editura Bibliotheca în anul 2005. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Microbiologia produselor alimentare de origine animala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010