Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  150,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: iglooprofil

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 540 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Arhitectura / Urbanism, Știința și Tehnică

Descriere

Cel de-al treilea album al seriei iglooprofil aduce in atentia publicului biroul de arhitectura DSBA, infiintat in 1990 la Bucuresti de catre profesorul arhitect Dorin Stefan. Succesul si faima de care biroul se bucura in prezent se datoreaza nu atat numarului mare de proiecte, cat deschiderii catre inovatie si experiment. Dovada si conceptul inedit al albumului - arhitectura ca arta culinara si arhitectul ca bucatar rafinat - prin care vor fi dezvaluite secretele, procesele complexe si “condimentele” din spatele fiecarui proiect de arhitectura.
“Cred mult mai mult in intuitie decat in ratiune, intr-un arhitect intuitiv decat intr-unul care lucreaza programatic. Intuitia te ajuta sa primesti informatie si pe cale indirecta. Nu stiu daca am har, dar cred in acest dat care se numeste har.” (Dorin Stefan, interviu pentru revista igloo)
Aceasta cautare intuitiva, ferventa si pasionala, este transpusa creativ in paginile albumului, in trei capitole de mari dimensiuni, bogat documentate vizual: Ingrediente, Tehnici de gatit si Grefe. Proiectele sunt “presarate” cu marturisiri si gânduri ale arhitectului si ale unor prieteni sau colegi de breasla, intregind portretul unuia dintre cele mai importante birouri romanesti de arhitectura, DSBA.
In “meniu” se numara: Cladirea de birouri Opera House, Casa eM., Clubul Twice, Sediu Banca Transilvania, Biserica din Alba-Iulia, Imobilul de locuinte colective str. Eminescu, Cartierul German, etc.

Publicat: mai 2009

210 x 270 mm, 540 pagini + coperte


Comandă online Dorin Stefan. Carte de bucate de arhitectura / Architectural cook book la 150,00 lei scrisă de Dorin Stefan, tiparită la editura IGLOO MEDIA face parte din colecția iglooprofil. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Dorin Stefan. Carte de bucate de arhitectura / Architectural cook book nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.