Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  80,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Colecția: iglooart

Anul apariției: 2007

Categorii: Arhitectura / Urbanism, Știința și Tehnică

Descriere

Primul album din seria igloo art este rezultatul expozitiei retrospective a pictorului de la Palatul Sutu din octombrie 2007, care l-a readus pe Raul Egon Lebel în constiinta artistica româneasca. Tablourile sale dau la iveala un artist matur care a îndraznit sa mearga mai departe decât conventionalul epocii sale, cu un interes deosebit pentru elemente de teorie a artei si un simt special al culorii. Cromatica vibranta a picturilor sale, structura atenta a compozitiilor, care în ultima perioada respecta principii matematice riguroase de dispunere a culorilor, dinamismul
geometric si energia transmisa de lucrarile sale i-au facut pe criticii contemporani sa-l aprecieze la adevarata valoare si sa-i acorde locul meritat în cultura româneasca.


Comandă online Raul Egon Lebel. Un secol de culoare la 80,00 lei, tiparită la editura IGLOO MEDIA face parte din colecția iglooart în anul 2007. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Raul Egon Lebel. Un secol de culoare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.