Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

ISBN: 9789731709741

Descriere

Durata: 74 minute.

Lectura: Razvan Vasilescu.

Profu' are cea mai frumoasă meserie din lume. E ca pământul, face sămânţa să încolţească. Erou modern, el refuză să se dea bătut, visează să-i redea şcolii sufletul pierdut. Acest idealist, zdruncinat de violenţa din mediul liceal, comite o faptă ireparabilă, îşi împuşcă elevii din ultimul an de liceu. (Elevii sunt ca animalele, nu inteligenţa îi conduce, ci instinctul). Autorul ne alterează amintirile zilelor de şcoală pentru a ne speria, pentru a ne face să râdem şi mai ales pentru a ne da de gândit.

„Reuşita excepţională a acestui text constă doar în frumuseţea neobişnuită şi deplină a confesiunii sale. Puritatea acestei poveşti se transmite cel mai simplu prin adevărul ei. Teatrul înseamnă - ideal - adevăr. Mergem la teatru uneori să auzim adevărul. Un adevăr pe care şi noi îl gândim, dar nu avem curajul să-l rostim. De ce? Profu' îl spune. îmi iubesc părinţii, păstrez în suflet profesorii care m-au învăţat ceva, dar asta e o altă poveste. Ceva rău s-a întâmplat între timp şi nu ştiu dacă se va îndrepta. Vreţi să mă ajutaţi?"
RĂZVAN VASILESCU


Comandă online Profu (Audiobook) la 30,00 lei scrisă de Jean-Pierre Dopagne, tiparită la editura Humanitas Multimedia în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Profu (Audiobook) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.