Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  13,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Descriere

- filiera teoretica / specializarile: stiinte ale naturii, stiinte sociale;
- filiera tehnologica / profil resurse naturale si protectia mediului; profil servicii / toate specializarile;
- filiera vocationala / profil artistic / specializarea: arte plastice; profil teologic, cu 1 ora pe saptamana in trunchiul comun.
" Modul de organizare si prezentare a continutului ofera o motivatie a invatarii, corelata cu aplicarea concreta pe tehnica de calcul din dotare. Pentru exemplificarile care s-au facut in descrierea unor activitati concrete, s-a folosit pachetul Microsoft Office datorita raspandirii pe care o au aplicatiile cuprinse in acesta atat in unitatile scolare, cat si in societatile economice.
" Manualul ofera posibilitatea insusirii deprinderilor in utilizarea unui editor de text, a unui editor de foi de calcul, a unui program specializat de prezentare, a Internet-ului si a dobandirii de cunostinte si de deprinderi privind terminologia specifica domeniului tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

ISBN: 973-684-288-6


Comandă online TEHNOLOGIA INFORMATIEI. INFORMATICA - TEHNOLOGII ASISTATE DE CALCULATOR. MANUAL PENTRU CLASA a X-a (IT1) la 13,00 lei scrisă de ANCA ELENA VOICU , ROBERT AURELIAN SOVA, tiparită la editura ALL cu un număr de 144 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul TEHNOLOGIA INFORMATIEI. INFORMATICA - TEHNOLOGII ASISTATE DE CALCULATOR. MANUAL PENTRU CLASA a X-a (IT1) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.