
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 6,00 LEI
Autor(i): Smaranda Sburlan
Editura: Iulian
Colecția: Bucatarie
Anul apariției: 2006
Nr. pagini: 96 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Smaranda Sburlan, cunoscută deopotrivă gospodinelor, specialiştilor în arta gastronomică şi gurmanzilor, ne împărtăşeşte din secretele culinare descoperite şi puse în practică în ani şi ani de experienţă. în fiecare dintre cărţile de bucate care îi poartă semnătura veţi găsi o mulţime de „trucuri” ale unei mame şi soţii iubitoare care consideră că fiecare masă poate aduce bucurie şi lumină în sufletele celor dragi, atâta vreme cât gospodina adaugă nu doar ingrediente, ci dragoste şi imaginaţie.
Comandă online Preparate din carne de pasare la 6,00 lei scrisă de Smaranda Sburlan, tiparită la editura Iulian face parte din colecția Bucatarie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Preparate din carne de pasare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Cartea tinerelor gospodine
Ceres
Smaranda Sburlan, Valeriu Manta
170 pagini
An: 1988
Miine suntem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
132 pagini
An: 1975
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Cosmetica moderna si secretele frumusetii
Medicala
Olimpia Gamulea-Lambert
236 pagini
An: 2002
Lupta clasica. Manual de instruire si antrenament
Tineretului Cultura Fizica si Sport
Zait S. P.
230 pagini
An: 1955
Riposta creatorilor
Corut Pavel
Pavel Corut
252 pagini
An: 2002
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sa nu ne temem de apa
Sport-Turism
Mircea Olaru
138 pagini
An: 1988