Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 8,00 LEI
Autor(i): Jamie Oliver
Editura: Curtea Veche
Colecția: Colecţia Jamie Oliver
Anul apariției: 2009
Nr. pagini: 64 pagini
ISBN: 9789736698606
Categorii: Gastronomie, Diverse
Jamie Oliver, cel mai popular bucătar din Marea Britanie, şi-a câştigat statutul de vedetă datorită cărţilor publicate şi emisiunii de televiziune The Naked Chef — Bucătarul se dezbracă... de secrete. De-a lungul timpului, a scris pentru British GQ, Times Magazine, Marie Claire şi News of the World. în prezent, are propria revistă culinară, numită Jamie Magazine.
Jamie a surprins prin inventivitate şi, totodată, prin simplitatea reţetelor. Modul său neconvenţional de a găti, faptul că nu folosea un limbaj încărcat de termeni gastronomici şi talentul de povestitor au atras un public larg şi au stârnit curiozitatea. Astfel, Jamie Oliver a revoluţionat felul în care britanicii priveau mâncarea şi gătitul şi a ajuns să fie cunoscut pretutindeni sub numele emisiunii care l-a consacrat, în care propunea reţete savuroase şi uşor de preparat.
Jurnalul Naţional şi Curtea Veche Publishing vă invită să participaţi la o adevărată aventură culinară alături de Jamie, oferindu-vă o gamă largă de recomandări şi reţete inedite care vă vor ajuta să vă bucuraţi din plin de cele mai bune ingrediente.
Vreme de 20 de săptămâni, vă punem la dispoziţie soluţia perfectă pentru a obţine gusturi îndrăzneţe!
Comandă online Bucatarul se dezbraca... de secrete - 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume la 8,00 lei scrisă de Jamie Oliver, tiparită la editura Curtea Veche face parte din colecția Colecţia Jamie Oliver. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Bucatarul se dezbraca... de secrete - 3. Alte retete cu peste. Carne de porc, vita, pasare si vanat. Legume nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Jamie gătește în Italia
Curtea Veche
Jamie Oliver
9786064401304
408 pagini
An: 2018
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Bucataria Iernii
Ametist 92
Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir
9789738080386
192 pagini
An: 2012
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Sa invatam stenografia in limbile romana, franceza, engleza
Stiintifica
Pierre Dephanis
246 pagini
An: 1966
Sa nu ne temem de apa
Sport-Turism
Mircea Olaru
138 pagini
An: 1988
Nu pot sa uit
Didactica si Pedagogica
Mihnea Moisescu
106 pagini
An: 1977
Studii de sah
Sport-Turism
Emilian Dobrescu
198 pagini
An: 1984
Contributii la cunoasterea istoriei colegiului national Fratii Buzesti (1882-2005), Volumul al IV-lea
MJM
Adrian Butoi, Nicusor Stanciu
656 pagini
An: 2005