Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  22,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 136 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789739777391

Categorii: Medicină - Sănătate, Tratamente naturiste / Balneologie

Descriere

In decursul celor trei decenii de practica medicala Peter Atherton s-a aplecat cu un interes crescand asupra metodelor terapeutice alternative.

Beneficiind de o bursa de doi ani la Universitatea din Oxford a cercetat trasaturile medicale benefice ale Aloei Vera. Dupa ce experimentele lui au confirmat utilitatea plantei a Inceput s-o foloseasca in propria practica medicala. Astazi tine prelegeri in diferite colturi ale lumii, publica articole si carti in domeniu, dobandind o reputatie internationala. A participat in numeroase cercetari clinice, rezultatele carora au convins un numar mare de medici ca merita sa introduca forta tamaduitoare a plantei in practica curativa.

Prima carte a medicului, Aloe Vera essential, a fost un "best seller" international, prezenta lucrare va depasi in mod sigur succesul ei.


Comandă online Aloe Vera. Planta tamaduitoare la 22,00 lei scrisă de Peter Atherton, tiparită la editura Hungalibri în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aloe Vera. Planta tamaduitoare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.