Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  21,70 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: EVALUARE IN INVATAMANTUL PRIMAR

Nr. pagini: 336 pagini

Categorii: Dicționare și ghiduri

Descriere

Destinat elevilor din ciclul primar si gimnazial, lexiconul este conceput în spiritul dezvoltarii deprinderilor de comunicare si scriere. El ofera principalele echivalente ale termenilor prezentati si contine doua tipuri de intrari: lexicale, cele care ofera explicatia cuvântului, variantele sinononimice si, unde este cazul, antonimele, plasând apoi cuvintele în contexte expresive; topice, pe de alta parte, care ordoneaza cuvinte ce apartin aceleiasi clase semantice, oferind astfel subiecte pentru dezvoltarea vocabularului si exersarea capacitatilor de comunicare.
Dictionarul este bine structurat si beneficiaza de un suport grafic color, atractiv si prietenos. Cuvintele sunt ordonate alfabetic, facând astfel inutila necesitatea unui index. Indicatiile morfologice sunt concise si clare, nefiind însotite de abrevieri sau de alte mentiuni care s-ar dovedi criptice pentru cei mici, fapt ce stimuleaza si faciliteaza deprinderile de utilizare a unui dictionar. Dictionarul se doreste nu doar o lucrare de referinta pentru nivelul caruia i se adreseza, ci si un instrument care sa ridice probleme si întrebari si sa insufle interes si curiozitate pentru limba si comunicare.

ISBN: 973-684-442-0


Comandă online THE OXFORD ENGLISH-ROMANIAN JUNIOR THESAURUS(DICTIONARUL OXFORD ENGLEZ-ROMAN DE SINONIME, ANTONIME SI CAMPURI SEMANTICE) la 21,70 lei scrisă de ALAN SPOONER , SIMONA ROSSETI, tiparită la editura ALL face parte din colecția EVALUARE IN INVATAMANTUL PRIMAR. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul THE OXFORD ENGLISH-ROMANIAN JUNIOR THESAURUS(DICTIONARUL OXFORD ENGLEZ-ROMAN DE SINONIME, ANTONIME SI CAMPURI SEMANTICE) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.