Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 17,50 LEI
Autor(i): Mircea Georgescu
Editura: Andreas
Colecția: Gastronomie
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 256 pagini
Categorii: Gastronomie, Diverse
Pizza, cãreia i-a fost închinatã pe 9 februarie, propria sa zi internationalã, a doua mâncare preferatã a americanilor dupã hamburgeri, desi consideratã cvasiunanim a fi o „inventie“ a italienilor, îsi are probabil originile în vechea Eladã, babilonienii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mâncând o pâine platã, pregãtitã în cuptoare de lut, presãratã cu ulei de mãsline si condimente specifice, semãnând mult cu pizza de azi, fiind astfel pregãtitã si astãzi în Grecia si în Orientul Mijlociu.
Prima pizzerie, încã deschisã, „Antica Pizzeria Port'Alba“, si-a avut inaugurarea pe la 1830 la Napoli... „Marinara“ este prima retetã recunoscutã de pizza – prima pe care s-a pus brânzã – reteta îi este atribuitã lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria „Pietro... e basta così“ („Pietro... si ajunge“), inauguratã în 1880 si care mai existã si astãzi, sub numele de „Pizzeria Brandi“.
Aceastã carte nu este o istorie gastronomicã ci un ghid util tuturor pasionatilor de mâncãruri italiene în special de pizza si paste, fiind destinatã atât neinitiatilor cât si profesionistilor. Contine peste 370 de retete culinare.
Comandă online PIZZA SI PASTE FAINOASE la 17,50 lei scrisă de Mircea Georgescu, tiparită la editura Andreas face parte din colecția Gastronomie. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul PIZZA SI PASTE FAINOASE nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Optimizarea metodelor de exploatare in subteran a zacamintelor metalifere
Tehnica
Mircea Georgescu
369 pagini
An: 1986
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Reţete vegetariene
Curtea Veche
Chuck Williams
9786065884083
324 pagini
An: 2014
Carte de bucate. Meniuri si retete primavara - vara
Semne
9786061504121
110 pagini
Intoarcerea lui Zamolxe
Miracol
Pavel Corut
256 pagini
Nu pot sa uit
Didactica si Pedagogica
Mihnea Moisescu
106 pagini
An: 1977
Studii de sah
Sport-Turism
Emilian Dobrescu
198 pagini
An: 1984
Contributii la cunoasterea istoriei colegiului national Fratii Buzesti (1882-2005), Volumul al IV-lea
MJM
Adrian Butoi, Nicusor Stanciu
656 pagini
An: 2005
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993