Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  26,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 288 pagini

Categorii: Ciuperci, Agricultura, Diverse, Știința și Tehnică

Descriere

"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade.... "Autoarea


Comandă online CHAMPIGNON - tehnologia de cultura la 26,00 lei scrisă de Dr. Ing. Ioana Tudor, tiparită la editura Lucman în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul CHAMPIGNON - tehnologia de cultura nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.