
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 70,00 LEI
ISBN: 9789737725707
Autor(i): Constantin Banu
Editura: Asab
Colecția: Siguranta alimentara
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 880 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse, Alimentatie / Nutritie, Medicină - Sănătate
Folosirea aditivilor in productia de alimente trebuie sa aiba in vedere, in primul rand, protectia consumatorului sub aspectul sanatatii acestuia. Abuzul in folosirea aditivilor nu este numai o problema de incalcare a legii, ci si o lipsa de morala si de respect fata de consumatori, care trebuie sanctionata cu toata severitatea permisa de lege. In plus, producatorii de alimente au obligatia sa tina seama de faptul ca unele produse alimentare trebuie sa fie libere de aditivi (produsele alimentare neprelucrate si unele produse alimentare cu destinatie speciala. Lucrarea de fata isi propune sa prezinte cat mai detaliat toate aspectele folosirii aditivilor si ingredientelor in industria alimentara, mai ales avand in vedere comercializarea pe piata romaneasca, de catre numeroase firme, a unui sortimentaj foarte variat de aditivi chimici, biochimici, biologici si ingrediente.
Comandă online Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara la 70,00 lei isbn 9789737725707 scrisă de Constantin Banu, tiparită la editura Asab face parte din colecția Siguranta alimentara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Umbra soarelui
Militara
Constantin Banu
271 pagini
An: 1980
Japita
EuroPress
Constantin Banu
9786066680219
384 pagini
An: 2013
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Sfaturi pentru gospodine
Gutinul
158 pagini
An: 1993
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Alimentatia copilului si adolescentului
Medicala
Institutul de Igiena si Protectia Muncii
112 pagini
An: 1985
Tablete de stil de viata
Viata si Sanatate
Hans Diehl
214 pagini
An: 2015
Rahitismul
Medicala
Viorica Vasiliu
74 pagini
An: 1964
Mediul si Sanatatea Publica
Sitech
Dorin Petrisor
9789737465177
324 pagini
An: 2007
Carte de cultura generala si de popularizare a principiilor de pastrare a sanatatii
Sitech
Gheorghe Radu
9786061169597
178 pagini
An: 2019