Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  12,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Cartea de acasa

Anul apariției: 2010

Tip copertă: tare

Categorii: Beletristică și critică

Descriere

Colecţia Cartea de acasă reuneşte, în volume legate cu măiestrie, scrieri remarcabile, integrale, însoţite de Glosare ce readuc în atenţia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost făcută din ediţii inaccesibile publicului larg până acum, ediţii vechi, uneori unicat, adunate din arhive şi anticariate.

Alecu Russo (1819 – 1859), prozator. A devenit popular în epocă datorită participării la evenimentele politice şi culturale din ţările române din preajma şi din timpul revoluţiei de la 1848, precum şi poemului Cântarea României.

Cântarea României, operă unică în literatura română, este un poem de intensă vibraţie patriotică. Paternitatea ei (Nicolae Bălcescu sau Alecu Russo) a fost mult discutată, disputa continuând chiar şi în zilele noastre, deşi mărturiile celor ce au fost apropiaţi de Russo
(Vasile Alecsandri) îl indică pe acesta din urmă drept autor.


Comandă online Cartea de acasa nr. 40. Alecu Russo - Cantarea Romaniei la 12,99 lei scrisă de Alecu Russo, tiparită la editura Erc Press face parte din colecția Cartea de acasa. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Cartea de acasa nr. 40. Alecu Russo - Cantarea Romaniei nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.