Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Categorii: Beletristică și critică

Descriere


Celebra scriitoare IRIS JOHANSEN ştie foarte bine ce aşteaptă cititorii săi fideli şi le oferă satisfacţie deplină. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu romanul de faţă a cărui acţiune se desfăşoară în jungla columbiană , într-o lume stranie în care parcă timpul s-a oprit şi totul este posibil.
Eve Duncan, eroina cărţii, este expertul antropolog care, printr-o munca extrem de laborioasă reuşeşte să reconstruiască chipul oamenilor după craniile lor.
Abilitatea ei de a identifica persoane aflate în faze avansate de descompunere i-a conferit o notorietate mondiala. Acesta este motivul pentru care va fi contactată de un personaj ciudat, Montalvo, ce conduce o tabară militară din Columbia.
Convinsă că va fi ajutată să elucideze împrejurările unui episod dureros din viaţa ei, Eve se va lansa într-o aventură nebunească ce ar putea-o costa viaţa.
Pe parcursul unor întâmplări care vor face ca nivelul de adrenalină al cititorului să atingă cote maxime, între cei doi se leagă o relaţie specială. Va găsi Eve destulă putere pentru a rezista farmecului straniu al lui Montalvo?



Comandă online Datorie si onoare la 29,90 lei scrisă de Iris Johansen, tiparită la editura Orizonturi în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Datorie si onoare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.