Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  19,01 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Ocheanul întors

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 320 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789731243467

Categorii: Biografii - Memorialistică, Istorie, Beletristică și critică, Istorie, Roman istoric, Biografii / Memorialistica, Carte nefolosită

Descriere

Călătorind cu Herodot este în acelaşi timp un amplu reportaj, o carte de memorii şi un roman istoric în care se trecutul se întâlneşte cu prezentul, în care luptele dintre greci şi perşi se suprapun peste conflictele din Congoul zilelor noastre. Kapuścińki ne invită să călătorim alături de el şi de Herodot în timp şi spaţiu, din China lui Lao până în China lui Mao, din Europa până-n India şi din Africa până-n Grecia. Într-o încercare de reiterare a traseului făcut de Herodot în urmă cu două milenii, Kapuściński ne vorbeşte cu căldură despre cât de mult înseamnă întâlnirea cu Celălalt într-o lume măcinată de războaie şi revolte.

Aflaţi mai multe despre carte de pe BookMag.


Comandă online Călătorind cu Herodot la 19,01 lei scrisă de Ryszard Kapuscinski , Ryszard Kapuściński Mihai Mitu, tiparită la editura Art. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Călătorind cu Herodot nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.