Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Monografii

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9789731911960

Categorii: Economie, Criza

Descriere

Volumul Criza financiară în lume. Reglementarea şi supravegherea instituţiilor de credit/Financial crisis in the world. The role of the regulation and supervision of the credit institutions reuneşte o parte a comunicărilor prezentate la Conferinţa Internaţională Criza financiară în lume. Rolul reglementării şi al supravegherii prudenţiale a instituţiilor de credit organizată de Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar în perioada 3-6 iunie 2009.

Problemele prezentate, de maxim interes şi actualitate − procedura insolvenţei, supravegherea prudenţială a instituţiilor de credit, contractele bancare în noul Cod civil român, reforma penală, recapitalizarea instituţiilor de credit şi a companiilor de asigurări etc. − au fost dezbătute de jurişti de prestigiu proveniţi din sistemul financiar, din bănci centrale sau alte autorităţi de supraveghere şi din bănci comerciale române sau străine, precum şi din mediul academic românesc.


Comandă online Criza financiara in lume. Reglementarea si supravegherea institutiilor de credit la 35,00 lei scrisă de Ianfred Silberstein, tiparită la editura Wolterskluwer face parte din colecția Monografii. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Criza financiara in lume. Reglementarea si supravegherea institutiilor de credit nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.