Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 139,90 LEI
Editura: ALL
Anul apariției: 2010
Nr. pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-724-219-8
Categorii: Gastronomie, Diverse, Timp liber
Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.
Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti si sa intelegeti cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.
Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.
Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma.
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.
Comandă online TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE la 139,90 lei, tiparită la editura ALL în anul 2010 cu un număr de 352 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul TEHNICI CULINARE SI USTENSILE DE BUCATARIE nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Bucataria fara bucatarie
Solteris
Rodia Tilianu
140 pagini
An: 1995
Carte de bucate macedonene, VI (Editie bilingva)
Macedoneanul
9786068252636
29 pagini
An: 2007
Torturi
Ceres
Irina Dordea
174 pagini
An: 1970
Miine avem invitati
Ceres
Smaranda Sburlan
126 pagini
An: 1970
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Totul despre ciine
Promedia
Ioan Bud
272 pagini
An: 1993
Calendar Saptamanal 1937 - Turism. Ski. Vanatoare, Volumul al IV-lea
Cartea Romaneasca
111 pagini
An: 1937
Calendar Saptamanal 1936 - Turism. Ski. Vanatoare, Volumul al III-lea
Cartea Romaneasca
An: 1936
(Pseudo)stiinta din spatele filmelor
Niculescu
Rick Edwards
270 pagini
An: 2020
Lucescu
Gazeta Sporturilor
Ioan Chirila
194 pagini
An: 2009
Muzeul National Cotroceni
Redactiei publicatiilor pentru strainatate
176 pagini
An: 1993
Jocuri pentru copii si tineret
Tineretului Cultura Fizica si Sport
478 pagini
An: 1956
Ghidul tehnoredactorului. De la print la eBook
Sitech
Vlad Puescu
224 pagini
An: 2013
Monografia comunei Bratovoiesti
Sitech
Laurenţiu Puicin
310 pagini
An: 2012