Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Comunicare/Media

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 978-606-8139-47-0

Categorii: Comunicare

Descriere

Cartea pleaca de la o tema de traditie in cultura romana, tema “formelor fara fond”. In opinia noastra, relatia dintre forme si fond se cuvine a fi privita pe… ambii versanti ai problemei, in cultura unei societati fiind cu putinta atat situatiile “formelor fara fond” cat si cele ale “fondului fara forma”.
Asa incepe povestea culturala a comunicarii dintre fond si forma… Povestea se hraneste din izvorul initial, deschis de catre Titu Maiorescu, si-si afla continuarea, in diverse ipostaze si contexte, in lumea din jurul nostru si in vremurile de azi… Noi credem – potrivit lecturilor si experientei noastre de viata – ca formele dobandesc fond si fondul este generat prin forma, doar atunci cand, cei care si-au asumat functia sociala a gandirii critice, intelectualii, sunt prezenti in viata publica…


Comandă online Fondul si forma. O poveste culturala la 30,00 lei scrisă de Dumitru Iacob , Maria Iacob, tiparită la editura Tritonic face parte din colecția Comunicare/Media. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Fondul si forma. O poveste culturala nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.