Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  54,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2010

Categorii: Best - seller, Beletristică și critică

Descriere


Valurile iubirii
de Antite Shreve

La numai 29 de ani, Sydney, eroina cărţii, a avut o viaţă sentimentală agitată – este deja divorţată şi văduvă. Pe perioada vacanţei de vară, ea îşi găseşte o slujbă aparent banală: va avea grijă de mezina înstăritului arhitect Edwards.

Sydney este însă marcată de dispariţia ultimului soţ şi nu ştie dacă să renunţe la doliu – ultima legătură pe care o mai are cu acesta. Apariţia celor doi fii mai mari ai familiei Edwards face ca Sydney să evadeze din trecutul său… Dar, la un moment dat, ea se va trezi prinsă între sentimente şi rivalităţi la fel de puternice.

într-un stil simplu şi convingător, Anita Shreve descrie o frumoasă şi complicată poveste de dragoste, presărată cu momente de suspans, de dubiu şi de fertilă ambiguitate.


Anita Shreve (născută în 1946) a început să scrie după încheierea studiilor la Tufts University, pe când lucra ca profesoară de liceu. Odată cu prima povestire publicată (Past the Island, Drifting, 1975), ea a câştigat şi primul premiu – O. Henry Prize, 1976.

----------------------------------------------------------

Toata fericirea din lune

Carti-in-dar

Editura Helen Exley

Este o carticica minunata. Citeste-o si reciteste-o. Bucura-te de ea!

----------------------------------------------------------

Magnet-inima: Cu urari de fericire pentru cineva special



Comandă online Pachet cadou cilindru : Valurile iubirii - Toata fericirea din lume - Magnet-inima:Cu urari de fericire pentru cineva special la 54,90 lei scrisă de Anita Shreve, tiparită la editura ALL în anul 2010. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Pachet cadou cilindru : Valurile iubirii - Toata fericirea din lume - Magnet-inima:Cu urari de fericire pentru cineva special nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.