
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 59,00 LEI
Autor(i): Gheorghe Scortescu , George Chintescu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1967
Nr. pagini: 317 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Exemplar cu coperti cartonate legate
Din curprins:
Compozitia chimica a laptelui
Microbiologia laptelui
Igienizarea laptelui
Produse lactate acide
Conserve de lapte
Inghetata ...
Comandă online Tehnologia laptelui si a produselor lactate, Volumul I la 59,00 lei scrisă de Gheorghe Scortescu , George Chintescu, tiparită la editura Tehnica în anul 1967. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia laptelui si a produselor lactate, Volumul I nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
890 pagini
An: 2008
Sondeze. Probleme
Tehnica
Ion Costin
286 pagini
An: 1977
Aplicatii si probleme de forajul sondelor
Didactica si Pedagogica
Neculai Macovei
146 pagini
An: 1980
Manualul distribuitorului de produse petroliere. Pentru scoli profesionale anii I si II
Didactica si Pedagogica
R. Ioan
456 pagini
An: 1970
Combaterea parafinarii in extractia titeiului
Tehnica
Gheorghe Giurgiu
206 pagini
An: 1976
Revista Zeppelin, Nr. 164 - Arhitectura. Oras. Societate, Iarna 2021
Asociatia Zeppelin & SG Studio
Stefan Ghenciulescu
216 pagini
An: 2021