Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  10,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Primii ani

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 62 pagini

ISBN: 9786069271322

Categorii: Matematica, Învățamânt - Educație, Manuale scolare

Descriere

Folosind chibriturile, care sunt unităţile vizuale palpabile aflate la îndemâna oricui, lucrările doresc să realizeze o aprofundare a noţiunilor matematice prezentate la clasele I-IV conform programelor şcolare de matematică în vigoare.
Exerciţiile prezentate sunt antrenante, iar metoda aleasă – folosirea chibriturilor în locul unui calculator – este nu numai educativă, cia şi distractivă, încercând să le demonstreze elevilor că matematica nu este un lanţ nesfârşit de calcule fără rost, ci poate fi şi amuzantă prin simpla folosire a unor lucruri aparent banale de lângă noi. Nu lipsesc desigur răspunsurile la exerciţiile propuse spre rezolvare.
In mod special parintii si bunicii pot gasi aici multe idei si posibilitati de a petrece clipe placute impreuna cu copii si nepotii, carora le pot deschide portile prin aceasta matematica distractiva spre “matematica serioasa”.
Lucrările sunt presărate cu informaţii despre chibrituri şi foc, cu sfaturi despre unele reguli pe care copiii trebuie să le urmeze în cazul în care survine un incendiu, iar ei sunt singuri. Şi desigur, copiii sunt îndemnaţi să nu se joace cu focul, ci doar cu chibriturile.

Viorel-George Dumitru (n. 1951), autor al multor lucrari de matematica destinate pregatirii elevilor din ciclul primar si gimnazial.
A publicat de asemenea numeroase lucrari de jocuri distractive, prezentand copiilor matematica sub o noua forma, agreabila, dar si instructiva.


Comandă online Invatam MATEMATICA cu... chibrituri! Clasa a III-a - Exercitii si jocuri la 10,00 lei scrisă de Viorel-George Dumitru, tiparită la editura Trend face parte din colecția Primii ani. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Invatam MATEMATICA cu... chibrituri! Clasa a III-a - Exercitii si jocuri nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.