Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  65,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Tratate si cursuri universitare

Anul apariției: 2010

Nr. pagini: 692 pagini

ISBN: 9789731274195

Categorii: Jurisprudenta, Drept

Descriere

Prin conţinutul său, atât ştiinţific cât şi practic, lucrarea de faţă reuşeşte să aducă în actualitate, pentru prima dată şi într-un mod original, problematica impozitelor indirecte şi a taxelor.

întreaga problematică este abordată de pe poziţia contribuabililor plătitori (persoane fizice sau juridice), de pe poziţia celor care lucrează în aparatul fiscal, precum şi a celor care sunt specialişti în drept.

Lucrarea familiarizează cititorii cu structura sistemului fiscal, cu metodele, tehnicile şi instrumentele fiscale, cu actele administrative utilizate în activitatea de impunere, urmărire şi percepere a creanţelor de această natură, cu modul de organizare şi exercitare a inspecţiilor efectuate de organele competente în materie, precum şi cu modalităţile de contestare a actelor administrative întocmite de acestea.

Prin truda şi priceperea lor, autorii au reuşit să îmbine prezentarea impozitelor indirecte şi a taxelor al căror izvor de drept este Codul fiscal, cu prevederile Codului de procedură fiscală care reglementează drepturile şi obligaţiile părţilor din raporturile juridice privind administrarea acestora precum şi cu jurisprudenţa în materie.

Lucrarea se adresează, în special, magistraţilor, avocaţilor, specialiştilor din domeniul economico-financiar şi fiscal, agenţilor economici, studenţilor de la facultăţile cu profil economic şi juridic, precum şi persoanelor interesate în studierea sistemului fiscal românesc.

Constanţa Coman
Director general adjunct în Ministerul Finanţelor Publice Auditor financiar, consultant fiscal şi expert contabil


Comandă online Impozite indirecte si taxe. Reglementari legale jurisprudenta la 65,00 lei scrisă de Petre Florescu, tiparită la editura Universul Juridic face parte din colecția Tratate si cursuri universitare. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Impozite indirecte si taxe. Reglementari legale jurisprudenta nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.